Bergslagsveckan dag 2

Stolpe ut idag! Agilityloppet fick vi fel på kontaktfältet på A-hindret, trots att jag själv stod precis bredvid och såg att hon tog det. Kanske inte världens snyggaste kontaktfält, men hon var rejält på i alla fall. Sånt händer ju tyvärr, och domaren hade nog i denna bana inte så stor chans att ha uppsikt över alla uppfarter och nerfarter då de var i spridda skurar över hela banan.  Jaja…Själva loppet var jättefint, härlig känsla när allt fungerar!

Hopploppet fick jag till och med filmat! Anna filmade med sin Fån, och vi nollade med en riktigt skaplig tid! Men det är ju mördande konkurrens här, så vi hamnade precis utanför pinnplats. Snopet! Men vi är verkligen i form tillsammans just nu, ska segla lite på den känslan! Märpis är en klippa!

I morse tog vi med oss husvagnen till tävlingsplatsen, pappa och Sussie åkte hem en dag tidigare så vi snyltade på deras plats en natt. Det har ju blivit lite senare dagar än jag trodde från början, och eftersom sista dagen startar tidigt, så kändes det som en bra idé att finnas på tävlingsplatsen.  Vi har ju verkligen haft det toppen hos Pernilla, Dolfan har varit alldeles ifrån sig av lycka att få springa med massa kompisar och simma när man vill.  Clarence tycker också tävlingsplatsen är botten, men nu blev det ju bara en natt i alla fall!

När vi tävlat klart och ätit middag åkte jag och Leoni in till Smedjebacken. När vi åt pizza första kvällen fick vi nämligen syn på en jättestor lekplats som jag lovade vi skulle utforska. Och det hade hon inte glömt minsann, och man måste ju hålla vad man lovar? Vi stannade väl i en timme, och hon hann till och med leka med några andra barn. Så nu sover hon sött, det var på tiden! Hon har inte somnat en sekund före tio en enda kväll!


I gasen!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: