Gotlandstävlingarna

En mysig helg på Gotland har passerat! Två dagar tävling och lite fritid mellan varven har det blivit. I lördags hade jag två rundor att göra med Majken, och det gick väl sådär. Det var lite strul i varje moment, och den gemensamma nämnaren var att vi fastnade i delningen på båda rundorna. Och i IK1 drog hon vänster framför fötterna på mig även då jag lagt henne för att skicka höger. Lite överraskande, och kostade en hel del onödiga poäng! Självförtroendet var inte på topp inför söndagens enda runda i IK2, men då helt plötsligt stämde en massa saker! Hon gjorde ett superfint hämt med fullt på både utgång och upptag, en liten krok vid pinnen kostade några poängs avdrag, men det var allt! Första benet fråndrivning gick bra, och crossen gick helt fantastiskt ända fram till grinden då hon började svaja inte ville ta innerflanken, så tyvärr missade vi grinden med alla fåren. Jaja, det är ett redan identifierat problem vi måste träna mer på helt enkelt. Delningen gjorde vi nästan på en gång, och jag hade gott om tid vid fållan. Där glodde jag på helt fel får, nämligen de som var på väg in och inte de som smet vid sidan. Efter det började vi snurra och fick aldrig riktigt till det så tiden rann ut. Så 72 poäng fick vi ihop utan fålla, och jag tror vi hamnade i mitten nånstans. Men jag är verkligen nöjd med vår runda, det var en härlig känsla att bara kunna stå och vissla lugnt och sansat och allting (nåja, de mesta iaf!) funkade. Känns som det bara är en tidsfråga innan vi får till vår runda helt och hållet!

IMG_6911heart

Söndag eftermiddag spenderades i Visby, vi gick vid vattnet och hundarna badade trots att det inte var särskilt varmt. Sen åt vi middag på O´Learys, Ian ville kolla på matchen. Sen var det dags att köra ombord på färjan tillbaka till Nynäs. Nya bilen har gjort sin jungfrufärd på hundresa och det har funkat jättebra, hundarna trivs! Den har kanske inte det mest bekväma sätet för  Ian  passageraren, men man kan inte få allt? 😉

Nu är det bara en tävlingshelg kvar, då en tävling tyvärr blev inställd. Vi har kommit med i startlistorna till Sorunda den 18-19, och jag hoppas på fina förutsättningar för oss då!

IMG_6916Alla badar, till och med Mary!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: