”Några” close-ups…

Alla små mår bra och går upp i vikt! Majken har varit lite stökig på förmiddagen, hon var varvig, skulle ut i tid och otid utan att vara nödig, rymde in under huset om man inte höll ögonen på henne och uppförde sig som hon var ute på nåt primitivt uppdrag. Gissar att hon scoutade efter en annan lya? Hon var i alla fall inte sig själv. Hon har ätit väldigt dåligt sedan valpningen, och har troligtvis inte kommit tillbaka i energibalans. Jag har trugat och till och med handmatat med allt möjligt smaskens, men galoscherna har inte passat. Men efter hennes annorlunda hyss på förmiddagen kändes det avgörande att hon fick i sig något, så jag lyckades få hit några burkar Recovery och petade i henne en sådan, och därefter lägrade sig lugnet. Hela eftermiddagen har hon legat utslagen hos valparna och man såg hur hon verkligen vilade! Och ikväll fick hon sitt mammatorrfoder utblandat med favoriten tacofärs som också slank ner, vad skönt! Nu känns hon som vanligt igen.

Jag har återupplivat min lilla digitalkamera och tagit lite bilder i valplådan. Lite lättare att komma nära, plus att Majken inte känner igen den kameran, haha! Hon avskyr min telefon! Varje gång jag tar fram den ser hon sur ut och vänder bort huvudet. Gissar att hon fått en blixt för mycket i nyllet… 🙂

IMG_2857
IMG_2858
Pricktiken

IMG_2862
Lilla dropptiken
IMG_2865
Tik trefärgad

IMG_2866

IMG_2894
Hane trefärgad

IMG_2884

”Lilla Mu”

IMG_2913
Foten i munnen

IMG_2914

 

Kram!!!

IMG_2916
Fina mamma…

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

One thought on “”Några” close-ups…

  1. Recoveryfoder, bra att du gav henne det! Blir hon hängig kan det bero på kalkbrist, kan uppstå i början med digivning av så många valpar. Då ska du kontakta veterinär för rådfrågning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: