Göteborg tur och retur

Eller egentligen blev det bara till Borås, för Katia som äger Loki var bussig nog att möta oss där. På så vis slapp vi cirka två timmar i resa, så det var verkligen snällt. Det är nämligen dags för parning! Vi bestämde oss för att lämna Majken hos henne, då stryktestet i torsdags visade en blandad bild på om det var dags eller inte. Så de fick till en parning i fredags, och ska träffas idag också. Därefter blir det ett försök till på tisdag, och sen lär det vara klart! Världens bästa pojkvän erbjöd sig att ta tåget ner på onsdag och hämta upp henne, och Katia lämnar henne på stationen till honom. Smidigt! Vi hittade en tågresa tur och retur som överträffar både tid och bensinpengar, för det var ingen barnlek att åka 85 mil i bil på en dag. Puh! Båda Ian och jag var stela som pinnar i  lördags, tur att OS har börjat så soffan var helt legitim att hänga i!

Vi hann alltså inte träffa Loki, däremot fick vi gulla med Katias nyhämtade valp Hel, som har Loki som pappa. Sjukt söt! Fick veta att hans valpar blir ganska mörka, inte så mycket vitt. Blir mer och mer valpsugen nu, tiden går och det är snart fyra år sen Majken kom hit.

Det blev alltså inga bilder tagna, men fick några skickat till mig, både på valpen och Loki.  Verkligen jättefina båda två! Hans stamtavla och meriter finns att läsa här.

lokiligg

lokisitt

hel

Vi ses!

Familjen Gustafsson

3 tankar om “Göteborg tur och retur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: