Skolavslutning

Klockan åtta i morse var det dags! En smockfull timme av allt från tacktal  till plågsamt falsksjungande (men ack så gulliga!) barn. Leoni har jag försökt truga med fina sommarklänningar och tjusiga skor, men hon envisades med att vilja ha en halvsolkig finklänning vi hittade på loppis. Men hon ville verkligen ha den på sig, och den är ju väldigt söt. Inte helt fläckfri, dock!

Förskoleklassen inledde. Inte ett öga torrt!

Tårtkalas. Föräldragrupper till varje klass bakar! Mums!

Loppisfyndet

Min lilla sommarflicka

Efter avslutningen ville hon vara kvar på fritids och leka med kompisar, man smäller verkligen inte högt nuförtiden. 🙄 Det här året i förskoleklass har varit helt fantastiskt! Tänk att jag ens funderade på att byta skola? Vilka fina lärare, så rara, engagerade och kommunikativa. Hon har verkligen älskat att börja ”skolan”, hon har lärt sig läsa och har knäckt räknekoden. Och blivit en riktigt miljöpolis! Häromdagen fick jag på skallen för jag försökte smussla undan en pappmugg i parkeringshuset i Täby Centrum…
Så till hösten har man alltså en förstagluttare med skolplikt och läxor med allt vad det innebär. Jösses. Men först är det sommarlov!!!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

2 thoughts on “Skolavslutning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: