Positiva värden

 

Och det var inte lite heller! Clarence har skyhöga antikroppar mot Erlichias, eller Anaplasma som det visst heter nuförtiden. Ett normalvärde ligger på några hundra, och hans var uppe på 3500!
Inte konstigt att han är lite knackig. Så i morgon blir det till att hämta ut svindyra medicinen, han ska också få en underhållsdos mot sin artros så han kan röra sig lite bättre. Men för att vara så sjuk är han förvånansvärt pigg nu i alla fall! Han får följa med på tiominutaren på morgonen, och det verkar funka.  Det var ju faktiskt bara i våras jag förundrades över hur min gamla tolvåring inte bangade ett par timmar i skogen med de andra!  Och skogen är hans livselixir, kan han inte gå skäliga prommisar där har han inte mycket att leva för liksom…


Idag åt vi lite blåbär!

Leoni är fortsatt förkyld, men inte speciellt sjuk. Och inga vilda hästar hade kunnat hålla henne från skolan i morse, då det var gymnastik första timmen! Hon verkar gilla skolan, och verksamheten känns verkligen fin och genomtänkt. Gulliga lärare och fritidspersonal också! Varför skulle jag byta från början egentligen? Ibland ställer det fria valet till det litegrann. Men om sanningen ska fram var det väl femårsavdelningen som kändes sådär, men det är stor skillnad nu! Känns återigen skönt och trivsamt att lämna henne!


Förväntansfull till tusen!

Nu har jag äntligen tagit tag i Dolphs träning på balansen, och bara efter ett par dagars träning springer han över och stannar fint. Fortfarande lite tveksam fart, men det kommer väl? Han är i alla fall väldigt taggad!!! När han känner sig trygg med  balansen här hemma, får jag väl helt enkelt åka runt och träna på andra ställen. Problemet är ju att många galvade balanser (som finns på de flesta klubbar) är lite rangliga, och de svajar verkligen under hans tyngd. Min här hemma är väldigt stadig,  vi får väl börja där och träna rangel sen.

Majken hänger med på ett hörn, men hon är ju så himla enkel! Full  muff, liksom! Rakt över och stannar hyfsat bra. Mary kan man aldrig träna för mycket kontaktfält med, så även hon är med i varvet!

I morgon kör jag över grindarna till jättestora stubbåkern på andra sidan hagen! Vi tränade igår på vallen, men gräset börjar bli för högt både för hundar och får. Blir lite trögt! Men nu är halmen upprullad, så i morgon hoppas jag det blir mer fart! För nu har jag anmält och betalt till Gamleby, så händer det inget drastiskt så blir vår debut där. Men innan dess är det agility i princip varje helg. Dessutom ska Dolph,  Majken och jag gå en kurs för Karin Söderberg i mitten på september, det är Ann som fixat. Roligt att få gå för en ny instruktör,  känns att det är dags att få sig en omgång! 😆

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

One thought on “Positiva värden

  1. Hoppas på snar bättring för alla som inte är friska!
    Kul med balansbomsträning!
    Karin är ju verkligen en kanoninstruktör! Kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: