Sommarland dag 1

I dag var det alltså dags för Sommarland, Leoni vaknade tidigt och sprang oavbrutet och kollade ifall hoppborgen (som står utanför vår tomt) var  på väg att blåsas upp.  Efter lite trampande och väntande, plus lite rännande efter tvådagarsbiljettluckan var vi på väg in!

Mötte upp Sandra med familj, och sen var det full fart hela dagen! Det var lagom med folk, skönt för oss och alla hundar som var med.  Man kunde gå ganska obehindrat, och man hittade enkelt nån skuggig plats att binda hundarna vid.


Några människor, ett par barn och en stor samling hundar.

Klockan ett var det sångstund med Pippi, och det var naturligtvis toppen! Här lyckades Leoni kapa åt sig första kramen (av två), men jag hann inte dit med kameran. Jag fick nämligen inte vara med, hon ville absolut stå själv! Några kort smög jag till mig i alla fall…


Inget är som väntans tider…

 

Duett med fröken Långstrump

Efter sångstunden åt vi lunch, och vi fick tjata med oss ungarna in på  restaurangen, de var minsann inte hungriga. Väl där tömde de buffén i ett ögonblick, och sprang sen ut för att leka. Hur orkar dom? Efter maten hade vi en stund på oss att gå runt i resten av parken, sen var det dags för Pippiteatern! Den var lika bra som jag kom ihåg, och lite spännande stunts och till och med lite rolig för oss vuxna.

 
Kram två!

Efter teatern blev det en sväng in på vattenlandet också, det finns lite bassänger även för de ängsligare mindre barnen. Kanske inte tillräckligt för att hänga där en hel dag, men eftersom man går in  på samma biljett, passade vi på! Så vi kan verkligen säga att vi utnyttjade dagen till max, sånär som på 25 minuter.

Strax innan sex rullade vi in på Visby BHK, och fick uppleva den värsta tältuppsättningen ever. Enligt PM var det strikta anvisningar om uppsättning efter klockan sex, men för de som respekterade det fanns inga platser kvar i första led. Det uppstod hätska catfights och folk gjorde sig ovänner för livet när de slogs om de fåtal platser som fanns kvar.  

Pernilla var snäll tog vårt tält med sig medan vi parkerade, så vi fick i andra led i alla fall. Jag orkar inte hetsa helt enkelt! 

Med en trött unge åkte vi sen hem till Juréhns och åt middag. De hade lagat spaghetti och köttfärssås för de visste att Leoni skulle komma, gulligt!  Men ungen var så trött efter dagen att hon knappt orkade äta,  hon hade iofs fått lite i sig innan vi åkte. Så efter en lång dag för oss båda var vi lite slitna, och tackade för oss och åkte hem till husvagnen!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: