Framme!

Nu står vi uppställda med husvagnen på Kneippbyn. Vi står precis vid entrén, det vill säga ett stenkast från Villa Víllekulla. Inte helt perfekt om jag skulle valt för egen del, men Leoni håller självklart på att spricka!


Vy från Husvagnen

Jag har förklarat tusen gånger varför vi inte kan springa dit hur som helst, men det där med pengar är ett okänt begrepp. Ett tvådagarskort för oss kostar liksom 640 spänn för oss bägge, hade jag varit gjord av pengar så… 😆

Hundarna klarade resan bra, och de har legat på tjuder ute i skuggan av bilen här på campingen. Men självklart finns det ju nån pajas som tycker sin Schäfer är rolig när den står och bannskäller mot dom när de ligger bundna!  Vad är det med folk? Eller är det bara jag som inte träffar på dom så ofta ute på landet?

I morgon ska det bli jättefint väder, så jag hoppas kunna lura iväg lilla gumman till Sudret, där var vi förra gången och det var verkligen jättefint! Tror det hette Holmhällar, det var en härlig sandstrand och en supernajs restaurang! Hundarna var med och badade, och vi hade en toppendag! Farsan kanske gör oss sällskap, han har inget att pyssla med i morgon, då Sussie går kurs hemma hos Yvonne och Thomas. Eller  var det på klubben? Jaja, kurs var det i alla fall! På torsdag ska vi göra nåt allihop! Vi får se om jag orkar rapportera, det är ju semesta´!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: