En Ooooo och Aaaaah-blogg

I veckan var det dansavslutning, och då har vi föräldrar en endaste liten chans att få se vad våra ungar har lärt sig under terminen. Det är ju så gulligt så man svimmar!  Självklart var kameran med, och här kommer en liten film:

Veckan i övrigt har inte varit speciellt revolutionerande. Emil har varit här och snickrat på tillbyggnaden,  så nu sitter nästan allt gips uppe.  Det är spännande att se hur det tar form, och jag tror placeringen av fönster och altandörr blev himla bra!  Nåt som i alla fall är klart (förutom hängrännorna) är fasaden på framsidan, och så här ser det ut nuförtiden!


Ni får bortse från ogräset…

Kallt har det varit, men vi har faktiskt tagit våra promenader i alla fall! Det är Sivan som möjligtvis har ansett att det varit lite kallt, men annars springs det på i skogarna.  Ingen träning att tala om, men nu har det blivit lite varmare, så kanske i veckan som kommer?


Man får säga åt henne att stå still om det ska fotas…

Mamma har också levererat den årliga paketkalendern, till stooor förtjusning! Så fort de små ögonen slås upp ska det öppnas paket, och förväntningarna inför julen blir större och större för varje dag! Ungen säger att hon ”ääälskar julen” och jag kan bara gissa varför?


Observera att snörena är virkade!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

2 thoughts on “En Ooooo och Aaaaah-blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: