Bättre tempo idag!

Om vi inte gjorde ett skvatt igår, blev det lite annorlunda idag! På förmiddagen var det skridskoskola, hon har verkligen fastnat för det! Det skrinnas oförtrutet på medan den ena ungen efter den andra ger  upp och går grinande av isen.  Hon uppvisar  inte direkt någon exceptionell talang, men hon verkar tycka det är roligt och lektionen är upplagd på ett lekfullt vis.


Skridskoprinsessan

Det var ju meningen att Emil skulle komma och sätta in fönstren, men han blev kvar hemma med migrän.  Det blev alltså andra planer för oss, så efter en omgång med rakhyveln på benen stunds pyssel hemma, åkte vi efter lunch  till badhuset istället.  Där hann jag knappt ner i bassängen förrän jag blev förvisad till kanten av prinsessan!   Hon simmade därefter iväg på egen hand och adopterade en ny familj,  som givetvis hade en liten tjej i hennes ålder. Det gäller att inte ha alltför dålig självkänsla när man har med barn att göra… 🙄

Jag fick alltså audiens  i gemenskapen efter en stund,  jag stod och skvallrade med föräldrarna medan  hon lekte med tjejen tills badhuset stängde.  En trevlig eftermiddag alltså!

Nu laddar jag för en tuff arbetsvecka med mycket jobb,  träning och efterlängtad elinstallation.  Ska verkligen försöka få upp en bättre förväntan inför provet,  skulle vara skönt att ha det gjort som avslutning på säsongen!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

One thought on “Bättre tempo idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: