Kanske en hundhelg?

I mitten på september går en dubblerad klass 3 i Karlstad på lördagen, och på söndagen går det ett VP på samma ort! Nu är jag tveksam till att vi blir klara för VP:t,  till stor del hänger det på hur mycket vi kan träna.  Men det är förskräckligt ont om VP:n, och detta är det som går senast på året som det var ett rimligt avstånd att åka till.

Hämten funkar häpnadsväckande bra,  lite träning kvar på djupet i och för sig. Fösningen måste vi verkligen träna på, han slår förskräckligt vitt och brett där bakom, och ibland tar han ett litet frivarv runt fåren. Ska försöka träna in de korta kommandona med lina, och bara gå en massa.

Idag fick vi till några varv i fållan med några av de nya tackorna,  det funkade mycket bättre än sist! 😀  Tyvärr hann vi inte träna så himla mycket då en av ryorna fick för sig att avgå åt ett helt eget håll när vi tog ut dom. Hon mörsade ner en grindstolpe på väg in i hagen, så det blev till att fixa med det istället.  Sabla tacka!

Leoni har ju velat ha en annan barnstol i bilen, hon känner sig som en ”bebis” i den vi har, säger hon.  Har ju kollat lite på Blocket, men jag är förskräckligt lat eftersom jag inte orkar åka till typ Sorunda för att fynda. Men idag hittade precis vad jag ville ha i Väsby, så nu hoppas jag hon blir glad när hon kommer hem! Saknar henne obeskrivligt, men veckan har gått fort ändå!

Som bebis…

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

2 thoughts on “Kanske en hundhelg?

  1. Jag kommer nog också åka till Karlstad och tävla på lördagen. Pontus har släkt där som vi tänkte passa på att hälsa pä under söndagen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: