Resten av Oxelösund!

Jag hade gärna suttit och bloggat från husvagnen, men den här resan har dominerats av batterikrångel.  Billaddaren jag köpte till datorn var fel, så redan på fredagkvällen hade jag använt upp det mesta innan jag upptäckte den missen.

Inte för att jag kunnat ladda den i alla fall, för efter åratal av krångel med husvagnens gasolvärmare gick det upp ett liljeholmens att det nog var batteriet som var dåligt.  Värmaren kräver tydligen en del ström för att kunna tända, och sen måste ju cirkulationspumpen ha sitt också, annars blir det ju inte varmt!

Jag har inte gett batteriet en endaste tanke då jag tyckt att lamporna funkat fint, men så här i efterhand förstår jag att det inte varit mer än julbelysning inne i vagnen. Så efter en panikslagen insikt om en svinkall natt utan värme åkte jag och köpte ett nytt batteri, och nu så funkar allting prickfritt! 😀

Helgens resultat kan sammanfattas med  några diskar och några tolfteplaceringar typ. Men jag känner mig jättenöjd ändå, det har känts kontrollerat och trevligt, och inte ett enda ”flytta till Afrika”-lopp har vi uppvisat!

Jag har dessutom varit väldigt modig genom att försöka mig på två Jaakkosar (har fått på fingrarna att jag stavade fel i förra inlägget) i ett av lördagens hopplopp. Det var Anna som hittade dom, jag hade aldrig sett den möjligheten själv. Den första kom direkt på hinder två, och det blev en väldigt tjusig väg till slalomet!

Den andra gick också skapligt bra, men i pur förvåning att även den  funkade tappade jag lite fokus och allt slutade i fniss och flams. Jag hade i och för sig diskat mig strax innan genom att tappa armen, väldigt slarvigt och synd! För det var ett jättefint lopp fram till dess!

Jaakkoloppet med flams

En nolla lyckades vi klämma fram, fast mest nöjd är jag att hon gick högerslalom utan alltför mycket påtryckningar. Men det tog ju en faslig tid, så det blev inte bättre än en tolfteplats.  Lite yviga svängar också, men det kvittar.  Härlig känsla att komma i mål med en nolla, eller hur? 😀

Helgens nolla!


Jag har haft en väldigt bra helg! Vädret kunde ha lämnat övrigt att önska, men Leoni har haft skoj ändå, hon verkar gilla att vara med. Och husvagnen stod i anslutning till tävlingsplatsen, så när hon ledsnade kunde hon sitta där och fixa med sina grejor. Visst har det varit några sura episoder, men inte alls så  farligt faktiskt. Hon ville framför allt inte åka hem, utan stanna på parkeringen med husvagnen ”ett tag till!”  🙄


Varmt och skönt!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

One thought on “Resten av Oxelösund!

  1. är så imponerad av allt du håller på med och klarar av, på alla sätt. Du är verkligen ett föredöme. Du jobbar som ett helt fruntimmer!
    Pussokram till er båda/Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: