Äntligen!

Som vi väntat! I morse hade ingenting hänt vid första titten, men nån timma senare var det igång. Tre lamm klämde hon fram i rask takt, jag som gissat på två. Det blev ett litet tacklamm och två baggar och alla är pigga och glada! Inga tragedier, allt gick som det skulle. Vilken lättnad med tanke på den usla överlevnadsprocenten tidigare! Puh…


Först kom Drutten och Jena, sist kom lilla Anita!


Anita
(utan Televinken)


Jena


Lilla Drutten

Nu får vi hoppas att allt går fortsatt bra, de känns så bräckliga när de är så små. Men det går fort för dom att växa upp också, ”lilla” Liv ser ut som nåt slags mutantlamm bredvid dom här tre. Fast hon har å andra sidan varit helt själv om maten också!

Idag följde jag Leoni till dansen. Det var premiär för den nya outfiten hon fick i påskägget! Vi var i god tid, så det blev gott om tid för lite uppvärmning.Efter dansen blev hon upphämtad av sin pappa,  de ska åka nattåget upp till Åre för att hälsa på farmor över helgen.  Det känns ju lite ensamt i vanlig ordning, men jag har en diger lista av saker jag ska ta itu med! Det är en del större projekt som tar lite längre tid i anspråk, det är blandat lite fårhagsfix och husjobb. Ska bli skönt att komma igång med dom grejorna!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

2 thoughts on “Äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: