Vattenkrångel

Det var visst inte så enkelt som vi trodde att fixa vattnet! När rörmokaren kom lyckades han inte få upp trycket ordentligt, det försvann efter ett tag för honom också. Pumpen stod bara och väsnades, det kändes som det inte var så mycket vatten som kom upp ur hålet.

Troligtvis är det nåt skit i en koppling som sitter i mitten på pumpslangen, och eftersom rörmokaren var tvungen att ge sig hemåt drog jag helt enkelt upp den själv. Tungt! Fick rådet att lägga den lutande över knallen så vattnet rann ut, det är en fördel om slangen inte fryser. Han kommer tillbaka i morgon förmiddag och kan förhoppningsvis fixa det då.

Det dråpliga är att vattnet har stått pall under alla köldknäppar, och så går det sönder på grund av materialfel! Hade inget att göra med kylan, alltså.  Rörmokaren har en större hydrofor ståendes hemma, han ska byta min  så snart han får det lite lugnare.  Den befintliga är egentligen för liten för vårt hushåll, och har krånglat förut bara därför. Trista utgifter, men bra att det blir gjort i alla fall!

Tursamt nog blev Leoni hämtad av sin pappa redan i morse, det är lite enklare att leva Robinsonliv utan småbarn. Håll tummarna för mig att det går att fixa i morgon?

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

2 thoughts on “Vattenkrångel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: