Redo för rehab!

I förmiddags satte vi oss i bilen och åkte till Strömsholm för sista gången förhoppningsvis.  Leoni fick följa med, hon har ju varit borta i helgen. Det kändes  så tråkigt att lämna henne till dagis på en gång, då jag knappt hann träffa henne igår eftersom jag var på kurs.

Det blev ett riktigt bra besök, jag var laddad med frågor och fick mycket information. Hon tyckte han hämtat sig bra, och att han fortfarande var halt var inget konstigt. Han fick simma 2×2,5 minut och han såg inte direkt mer halt ut efteråt och inte nu på kvällen heller faktiskt.

Jag fick lite töjövningar att göra och han ska simma igen nu på fredag och ska vara i bassängen ungefär var 3:e-4:e dag, beroende på hur han reagerar på ansträngningen.  Jag ska ändra tiden  i Uppsala, det känns lite för tätt inpå att åka dit nu på måndag. Jag fick ett digert program att följa så jag börjar där och ser var vi hamnar först!

Limpan satt som kuttersmycke på bassängkanten och pep med leksaker åt honom, hon tyckte givetvis att det var fantastiskt med vatten! Förutseende som jag är hade jag tagit med mig ett ombyte, för hon var helt dyngsur efteråt. Dolfan fick stifta bekantskapen med superfönen, han var vääääldigt skeptisk till att börja med. Men jag förhöll mig lugn medan han stretade klart och sen tyckte han det faktiskt var mysigt!

Däremot har jag märkt att han är lite spökig när jag har honom själv med mig nånstans, idag var det en lastpall med rullade presenningar som fick smaka på handväskan! Han ser ju för rolig ut när han studsar omkring i fyrfotaspänn. Men även där lugnade han ner sig när han fick kolla vad det var.

När besöket var avklarat åt vi lunch på Markan. Limpan fick pannkakor med grädde och sylt, och jag tog en grillad ciabatta med parma och mozzarella. Vi satt ute och myste och till efterrätt blev det mjukglass till Limpan och en latte till mig.  En riktigt bra dag i flera avseenden, och vi har haft jättefint väder!

IMG_2364Opraktiskt tröja vid pannkaksätning!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: