Plaskeliplask

Ibland måste man släppa taget. Jag har med stor möda hållit Leoni borta från vår ”skridskobana/utomhuspool”, men idag satte jag mig på trappan med kameran istället. Och det blev jäkligt blött och en hel del att städa sen. Men kul var det!

img_1708

img_1710

img_1711

img_1712

img_1719

img_1718

Jag fick också lite mer jobb än jag bad om då jag glömt att sätta för grinden till sovrummet. Det var dit alla mojjiga hundar och unge begav sig så fort vi kom innanför dörren.  Så nu har vi rena lakan som är hårdbevakade med grind!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

4 tankar om “Plaskeliplask

  1. Hihi de ser faktiskt riktigt roligt ut. Å jag som jobbar me barn hela dagarna har fått börja med mottot att rena och torra barn i dessa tider har ej haft hälften så skoj som de barn som är leriga och blöta från topp till tå. hihi. Hon är ur söt i vatten/polen/pölen.
    Kramar
    Annso Nova Minus

  2. Ja Sivan ser ut att ha minst lika roligt som Leoni 🙂 Skulle få spel om mitt barn gjorde sådär så får vara glad att jag inga har! Hundarna skulle för den delen inte komma på tanken heller. Fast de ramlade i ett brett dike i jakt på Flaxa sist vi var på promenad! haha Såg minst sagt förvånade ut när de kravlade sig upp, inte lätt att fatta att man inte kan hoppa lika långt som kompisen 😀 Japp vi ska till Lindesberg! Längtar efter att tävla eftersom jag ju missat de två sista tävlingarn!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: