Lera, jobb och inget nytt

Helgen var barnledig, fast lördagen gick åt till jobb då ryggen krånglade i veckan.  Några extrapass i stallet gjorde så det blev hästar för hela slanten i princip och dessutom har snön börjat försvinna på min tomt, så det är lera i hela huset! Gjorde en riktig vårstädning i söndags men det märks inte idag, tröstlöst… 😦

Eva är tillbaka i bilen igen efter en sväng på skolan i Skara. Det är faktiskt tråkigt att åka runt själv, det är långt ifrån alla ställen där det är människor att prata med.  I och med hennes ankomst  har Doffe blivit förpassad till baksätet, han är alldeles för stor för att åka i knät nuförtiden, haha!

Dessutom börjar det märkas att han inte får tillräckligt med motion då han börjat knapra på bilen nu igen. Så nu är ratten, locket till mittkonsolen och båda växelspakarna gnagda på! Det var en kort period han bet på allt möjligt med det var länge sen. Men nu har han alltså satt fart igen, och nu har han inga tänder att skylla på! Han har faktiskt fått alla…

Dolfis är i alla fall ohalt nu helt plötsligt! Han slutade halta i och med det sista veternärbesöket då det  drogs i benen ännu en gång. Vet inte om broskbiten flyttade på sig till nåt mindre ont ställe i och med det.

Veterinären sa att det finns inte så stor anledning att hålla honom i stillhet, broskbiten är där den är och kan inte göra så mycket mer skada på den korta tiden fram till operation. Har även rådfrågat Strömsholm och de sa samma sak. Så nu får han följa med på lite kortare prommisar, och det verkar han glad över! Nu är det bara tre veckor kvar, hoppas han får vara ohalt fram till dess!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

One thought on “Lera, jobb och inget nytt

  1. Hej!

    Hittade hit via Ans blogg. Har Fixa ett år ifrån henne. Håller med om leran och gegget. Bara så jobbigt! Man städ och några timmar senare ser det likadant ut igen. Det är bara att ge upp tills det blir torrare ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: