Pocahontas in my ass…

…ansåg Leoni å det bestämdaste. Själv tyckte jag det var en jättebra idé att följa med Madde och ungarna ner till ishallen för att titta på när Vallentunas Konståkningsklubb hade sin årliga uppvisning.  Med tanke på hur ivrig Limpan har varit beträffande ishallen i övrigt, var jag helt säker på att hon skulle uppskatta att få Pocahontas berättat för sig på skridskor.

Hon låg större delen av uppvisningen under bänken och sparkade, hon såg inte många sekunder av showen.  Vi gick i pausen… 🙄

img_1634

När vi kom hem hade Clarence mörsat sig in i tvättstugan och vält en av matbunkarna. Själv hade han troligtvis  inte satt i sig så mycket, men Dolfis…! 😯
Han var skapligt rund om magen, men jag har i alla fall sett att han  gjort sin första dumpning, så förhoppningsvis kommer allt att passera ut bara.
Han ligger nu och fiser blårök, och ingen av herrarna har fått nån middag. Och kommer troligtvis inte få nån frukost heller! En ny och rejälare grind står på inköpslistan. Jäkla hund!

Efter matspektaklet åkte vi allihop hem till mormor där vi blev bjudna på middag. Limpan uppskattade det tilltaget mycket bättre, för där fanns ju valparna och lördagsgodis efter maten.

img_1616Tre av fyra i en hög

img_1617Den fjärde!

img_1641Leoni gillar valparna

img_1638Fler nyfikna som parkerat sig utanför valphagen

Efter en trevlig kväll är vi nu hemma igen, mätta och belåtna. Några av oss i lite mättaste laget, som sagt.  Grabbarna fick därför stanna ute medan tjejerna fick sin middag, de ser lite snopna ut. :mrgreen:

Det kan dom gott ha!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Annonser

One thought on “Pocahontas in my ass…

  1. Vilka godingar! Tur att jag är vaccinerad mot valpar just nu!
    Kryssningen var kanon. Men du vet, det som hände på båten stannar på båten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: