Gick som smutt…

…att jobba idag. Eva kom hem till mig, och därefter åkte vi hem till mamma och lämnade av Limpan.  Sen åkte vi iväg och skodde två hästar i Sigtuna,  det var ju faktiskt strax bredvid!

När vi kom tillbaka hade mamma gjort lunch, kyckling med potatis och smaskiga såser. Så tjusig mat äter jag knappast till finmiddan ens,  då jag lever i ett hastigt  roterande hjul av fiskpinnar, köttbullar och falukorv.

I morse ringde jag till dagis och sa att Limpan inte kommer på resten av veckan. Det hade varit ungar som blivit sjuka på avdelningen så sent som igår, så det kändes  som ett bra beslut.  De hade två ungar att passa idag!

Kan jag bara få till jobbet torsdag-fredag så är det lugnt sen, och jag kan då fokusera på valpningen. Jag pratade med Sivans uppfödare idag, och hon kommer att vara i Stockholm i helgen! Så om det sätter igång och jag känner mig osäker,  kan jag höra av mig till henne så kan hon säkert hjälpa mig.  Tursamt va? En våg har jag fått låna av Jeanette, saxen är steriliserad och handdukarna ligger framme. Känner mig beredd!

Förhoppningsvis hinner jag iväg i morgon kväll med Doffe, så Sanna Backnor får titta på honom. Hon ska vara hos Anna och se över hennes hundar, och kunde gärna titta på honom samtidigt.  Bakbenshältan verkar ha släppt, men han rör sig lite märkligt.  Bäst att kolla en gång för mycket, och nu gavs ju ett jättebra tillfälle!

img_1463Fortsätter på temat sovande unge

Vi ses!

Familjen Gustafsson

En tanke på “Gick som smutt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: