Clarence fixar punka!

Helgen har varit komprimerad av stallpass. Mina tilldelade datum låg lite illa till både när det gällde barn och valpning, så jag bytte till mig lite pass till den här helgen. Och i dag hade jag utsläppet på morgonen, och det tycker hundarna är absolut roligast!

För när alla hästar är ute och jag kör fram skottkärran för att mocka, får de springa lösa i gången. Det tycker de verkligen är skoj, och Clarence brukar leda ligan med några mexicoknäppar fram och tillbaka med ut och invända ögon i full fart. Fast idag slängde jag ut Bosses aktivitetsboll åt dom,  och den var verkligen jättekul i ungefär 15 sekunder…

Vodpod videos no longer available.

Ett minne blott…

Jag har också varit värsta ”mäcklaren” beträffande visning av fårmarken! I lördags träffade jag Simon, Daniel och Katarina för en sväng runt och en fika, och idag kom Eva-Marie förbi för att titta. Marianne träffade jag tidigare i veckan och alla är jättepositiva, så vår fårgrupp verkar nu vara sammansatt och klar!  Verkligen mysiga och trevliga människor, jag ser fram emot ett år med får *fniss*  tillsammans med alla! Nu ska vi sätta igång och prata ihop oss om detaljerna, vänta på att tjälen ska gå och ordna dit lite får så är vi igång!

Vi ses!

Familjen Gustafsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: