Tro aldrig du har gott om tid!

I morse hade jag flyt med hela rutinen kändes det som!  Vi satt vid frukostbordet en kvart tidigare än vanligt vilket var toppen då jag hade en lång resa för att jobba. Hann plocka undan och till och med fixa lite extra innan det var dags att klä på Leoni ytterkläderna. När jag ska sätta på henne skorna så är strumpbyxorna och strumporna helt dyngsura. Jag är ganska säker på att dom blev det i en hundskål vid ett obevakat ögonblick. Så när jag letat fram ett par torra strumpbyxor och fått på henne resten av kläderna satte jag ner henne på golvet för att klä på mig själv. Jaha, då blev det dags för att göra nummer två i blöjan. Ibland kan man hålla sig för skratt…

När jag var på väg hem från Värmdö blev jag invinkad av polisen och fick blåsa! Och varför blir man så nervös även fast man vet att det inte kommer bli något utslag?? Jag var på bröllop i juni och drack två glas vin, skulle tro att det har gått ur kroppen vid det här laget! Polisen var jättetrevlig, hon frågade om det var mina vakthundar jag hade i bilen?  Mja…..

Efter jobb och dagishämt gav vi oss ut med hundarna. Vi gick på vår väg och tog in på en vall där vi strosade en lång stund. Hundarna tycker det är toppen med vallen för där kan de verkligen springa! Glömde bort tiden lite och rätt var det var började det skymma jättefort! Jag hade ju min varseljacka på mig, men hundarna hade inte en reflex! Jag ska köpa reflexvästar åt dom, det är ju inte så mycket trafik på min väg och just därför förväntar sig inte trafikanterna att de ska träffa på nån har jag märkt. Hastigheten brukar inte direkt vara moderat!

Blev ordentligt i städtagen efter middagen. Ville hinna undan lite innan mitt hundprogram på TV4+ med Cesar Millan. Det är ju bäst att passa på när man känner för att städa, nu blev det till och med rent i kylskåpet! Man vet aldrig när det händer igen?

Sov gott!

Familjen Gustafsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: